Vi firar 20 år av innovation @ Karolinska Institutet

Publicerad 14 mars, 2019Evenemang

Ur forskning vid Karolinska Institutet har en mängd innovativa produkter och lösningar uppkommit som bidrar till stor samhällsnytta, både nationellt och internationellt. För att uppmärksamma detta och för att lyfta fram kraften och kreativiteten i innovationsvärlden på KI, anordnar vi ett seminarium på temat 20 år av innovation @Karolinska Institutet.

Under förmiddagen kommer vi att presentera upptäckter och uppfinningar som gjorts vid KI och som på olika sätt bidragit till att öka kunskapsmängden och innovationskraften i samhället. Vi vill också inspirera till ett fortsatt konkurrenskraftigt ekosystem för Life Science i Sverige genom att i tryckt format lyfta 20 uppfinningar som under de 20 senaste åren på ett unikt sätt bidragit till samhällsnyttan.

Dessa presenteras i boken 20 years of innovation @ Karolinska Institutet som lanseras i samband med seminariet den 29 mars.

Plats: Biomedicum, sal 1, KI Campus Solna

Datum: 29 mars 2019

Tid: 10–12 efterföljt av lunch

För frågor och intresseanmälan:
Maria Holmström, kommunikationsansvarig, maria.holmstrom@kiinnovations.se,  070–7650785