Hur kommer jag igång?

Vår dörr står alltid på glänt

Vi på KI Innovations har lång erfarenhet av att skapa samhällsnytta ur forskning inom vård, hälsa och life science. Vi har kunskapen, kontakterna och nätverket, både inom- och utanför forskningsvärlden.

Genom kvalificerad affärsutveckling med supportfunktioner i olika steg kan vi hjälpa till hela vägen från idé till implementering.

 

Men först måste vi utvärdera potentialen i ditt projekt. 

Bara nyfiken på innovation?

Söker du mer information om det som vi erbjuder?
Tveka inte att kontakta oss för en informell pratstund.
Vi ser fram emot att höra från dig!
Våra tjänster är kostnadsfria. 
Din tid är din investering.

Kontakta oss

En specifik idé i tankarna?

Om du har en specifik idé som du vill diskutera med oss, fyll gärna i formuläret nedan. Formuläret fungerar som en initial beskrivning av din idé.Med det som grund tittar vi tillsammans på potentialen i din idé. Instruktioner finns i formuläret.

Idea Description Form

Vi är alltid på jakt efter lovande idéer och projekt.

Vi ordnar seminarier, föreläsningar och workshops. Om du inte vill missa någonting, prenumerera gärna på vårt nyhetsbrev för att få information om kommande evenemang. Du kan anmäla dig lite längre ner på den här sidan.

Många forskare vittnar om att arbetet med att nyttiggöra sin forskning, oavsett om de lyckas eller inte, ger nya värdefulla perspektiv på forskningen och kanske till och med gör dem till bättre forskare.

Det är också vanligt att forskare som gått igenom processen kommer tillbaka med ytterligare en idé, eller rekommenderar oss till sina kollegor. Det är förstås det bästa kvittot på att det stöd som vi vid KI Innovations erbjuder tillför värde och skapar förutsättningar för att forskarnas resultat ska nå ut till patienter och samhälle och på så sätt göra verklig skillnad.

Vill du veta mer, kontakta Patrik Blomquist
patrik.blomquist@kiinnovations.se

Aktuellt

Visa mer

Hackathon 2019

Publicerad 28 augusti, 2019Evenemang

Välkommen att delta i årets stora Hackathon! Tillsammans med SSE Business Lab ordnar vi en unik möjlighet att träffa andra studenter och tillsammans under...

Läs vidare

Inspiration from Innovation

Publicerad 12 september, 2019Uncategorized

Välkomna att inspireras av innovatörer som tagit sin forskning till nästa nivå. Samspelet forskning och innovation behöver inte vara så svårt, definitivt inte omöjligt...

Läs vidare

Vad är patent?

Publicerad 3 oktober, 2018Information

Det är viktigt att tidigt se över möjligheten till att skydda sin idé. En av de viktigaste formerna för att skydda rättigheten till kommersialisering...

Läs vidare

Anmäl dig till våra nyhetsbrev