Hur kommer jag igång?

Vår dörr står alltid på glänt

Vi på KI Innovations har lång erfarenhet av att skapa affärer ur forskning inom life science. Vi har kunskapen, kontakterna och nätverket, både inom forskningsvärlden och i industrin.

Genom kvalificerad affärsutveckling med supportfunktioner i olika steg kan vi hjälpa till hela vägen till bolagsbildning.

 

Men först måste vi utvärdera potentialen i ditt projekt. Klicka på den relevanta länken nedan.

Bara nyfiken på innovation?

Söker du bara mer information om det som vi erbjuder? Tveka inte att kontakt oss för en informell pratstund. Vi ser fram emot att höra från dig! Våra tjänster är kostnadsfria.
Din tid är din investering.

Kontakta oss

En specifik affärsidé i tankarna?

Om du har en specifik idé som du vill diskutera med oss, fyll gärna i formuläret för Invention Disclosure först. Ange alla detaljer som du kan. Du kanske inte vet allt just än men vi kan arbeta på det tillsammans.

Instruktioner finns på formuläret.

Ladda ner formulär

Vi är alltid på jakt efter lovande idéer och projekt.

I framtiden hoppas vi kunna hålla flera seminarier, föreläsningar och workshops. Om du inte vill missa någonting, prenumerera gärna på vårt nyhetsbrev för att få information om kommande evenemang. Du kan anmäla dig lite längre ner på den här sidan.

Många forskare vittnar om att deras kommersialiseringsprojekt, oavsett om de lyckas eller inte, ger nya värdefulla perspektiv på forskningen och kanske till och med gör dem till bättre forskare.

Det är också vanligt att forskare som varit igenom processen med ett projekt kommer tillbaka med ytterligare en idé, eller rekommenderar oss till sina kollegor. Det är förstås det bästa kvittot på att de möjligheter som bjuds vid KI Innovations tillför värde och skapar förutsättningar för att forskarnas resultat ska nå ut till patienter och på så sätt göra en verklig skillnad.

Vill du veta mer, kontakta Patrik Blomquist
patrik.blomquist@kiinnovations.se

Aktuellt

Visa mer

InnovatiOnsdag med professor Pär Nordlund

Publicerad 8 mars, 2019Evenemang

Hjärtligt välkomna att lyssna på när Pär Nordlund berättar om sitt driv och sin passion för både forskning och innovation. En lyckad kombination –...

Läs vidare

Vad är patent?

Publicerad 3 oktober, 2018Information

Det är viktigt att tidigt se över möjligheten till att skydda sin idé. En av de viktigaste formerna för att skydda rättigheten till kommersialisering...

Läs vidare

Du kan vara med och bidra!

Publicerad 16 november, 2018Uncategorized

En framgångsfaktor för startups är tillgång till kompetens, talang och erfarenhet. Vi på KI Innovations sitter på en hel del kunskap, men vi kan...

Läs vidare

Anmäl dig till våra nyhetsbrev