Hur kommer jag igång?

Vår dörr står alltid på glänt

Vi på KI Innovations har lång erfarenhet av att skapa samhällsnytta ur forskning inom vård, hälsa och life science. Vi har kunskapen, kontakterna och nätverket, både inom- och utanför forskningsvärlden.

Genom kvalificerad affärsutveckling med supportfunktioner i olika steg kan vi hjälpa till hela vägen från idé till implementering.

 

Men först måste vi utvärdera potentialen i ditt projekt. 

Bara nyfiken på innovation?

Söker du mer information om det som vi erbjuder?
Tveka inte att kontakta oss för en informell pratstund.
Vi ser fram emot att höra från dig!
Våra tjänster är kostnadsfria. 
Din tid är din investering.

Kontakta oss

En specifik idé i tankarna?

Om du har en specifik idé som du vill diskutera med oss, fyll gärna i formuläret nedan först. Formuläret fungerar som en initial beskrivning av din idé. Du kanske inte vet allt just än men vi kan arbeta på det tillsammans. Instruktioner finns i formuläret.

Idea Description Form

Vi är alltid på jakt efter lovande idéer och projekt.

Vi ordnar seminarier, föreläsningar och workshops. Om du inte vill missa någonting, prenumerera gärna på vårt nyhetsbrev för att få information om kommande evenemang. Du kan anmäla dig lite längre ner på den här sidan.

Många forskare vittnar om att arbetet med att nyttiggöra sin forskning, oavsett om de lyckas eller inte, ger nya värdefulla perspektiv på forskningen och kanske till och med gör dem till bättre forskare.

Det är också vanligt att forskare som gått igenom processen kommer tillbaka med ytterligare en idé, eller rekommenderar oss till sina kollegor. Det är förstås det bästa kvittot på att det stöd som vi vid KI Innovations erbjuder tillför värde och skapar förutsättningar för att forskarnas resultat ska nå ut till patienter och samhälle och på så sätt göra verklig skillnad.

Vill du veta mer, kontakta Patrik Blomquist
patrik.blomquist@kiinnovations.se

Aktuellt

Visa mer

Lär dig mer om patent för digitala hälsoprojekt

Publicerad 26 april, 2019Evenemang

Välkommen att lära dig mer om hur patent kan vara ett effektivt sätt att skydda uppfinningar inom digital hälsa. Även uppfinningar som inkluderar mjukvara...

Läs vidare

InnovatiOnsdag med Sana Alajmovic

Publicerad 2 maj, 2019Evenemang

Missa inte veckans inspirationsföreläsning med Sana Alajmovic, Co-Founder och CEO of Sigrid Therapeutics AB. Tid och plats: 15 maj, klockan 16-17  i Biomedicum sal...

Läs vidare

Vad är patent?

Publicerad 3 oktober, 2018Information

Det är viktigt att tidigt se över möjligheten till att skydda sin idé. En av de viktigaste formerna för att skydda rättigheten till kommersialisering...

Läs vidare

Anmäl dig till våra nyhetsbrev