Hur kommer jag igång?

Kontakta oss!

INREACH – En del av Karolinska Institutets innovationssystem

Har du frågor kring innovation eller kommersialisering av forskning. Vår dörr står alltid öppen

Vi på KI Innovations har lång erfarenhet av att skapa samhällsnytta ur forskning inom vård, hälsa och life science. Vi har kunskapen, kontakterna och nätverket, både inom- och utanför forskningsvärlden.

Genom kvalificerad affärsutveckling med supportfunktioner i olika steg kan vi hjälpa till hela vägen från idé till implementering.

Hos oss får du:

Personlig rådgivning

Våra affärscoacher har erfarenhet ifrån forskning och innovation i offentlig och privat sektor. Vi hjälper dig att identifiera om innovation är rätt för dig och vilka möjligheter du har.

Besök hos er forkskargrupp

Våra business coacher kommer gärna ut till din forskargrupp eller till npgot event och berättar mer om vilka möjligheter det finns, vem man kan vända sig till och vad vi kan erbjuda. Välkommen att kontakta Patrik Blomquist om det låter intressant.

Inspirationsföreläsningar

Du är hjärtligt välkommen till alla våra inspirationsföreläsningar. Vi erbjuder äevn en digital, on demand föreläsningsserie – Build skills to Impact som du kan se här.

Inbjudningar till våra aktiviteter

Vi samarbetar både med aktörer på KI som KI Career service och med andra innovationskontor som KTH Innovation och SSE Business Lab, Drivhuset med flera och arrangerar gemensamma aktiviteter i form av Hackathons, innovationstävlingar med mera.

Bara nyfiken på innovation?

Söker du mer information om det som vi erbjuder?
Tveka inte att kontakta oss för en informell pratstund.
Vi ser fram emot att höra från dig!
Våra tjänster är kostnadsfria. 
Din tid är din investering.

Kontakta oss

En specifik idé i tankarna?

Om du har en specifik idé som du vill diskutera med oss, fyll gärna i formuläret nedan. Formuläret fungerar som en initial beskrivning av din idé. Med det som grund tittar vi tillsammans på potentialen i din idé. Instruktioner finns i formuläret.

Idea Description Form

Vi är alltid på jakt efter lovande idéer och projekt

Vi ordnar seminarier, föreläsningar och workshops. Om du inte vill missa någonting, följ vår sida där vi publicerar aktuella seminarier och workshops och prenumerera gärna på vårt nyhetsbrev för att få information om kommande evenemang. Du kan anmäla dig lite längre ner på den här sidan. Vi kommer gärna ut och berättar mer direkt till din forskargrupp. Kontakta oss gärna så bokar vi in ett möte.

Många forskare vittnar om att arbetet med att nyttiggöra sin forskning, oavsett om de lyckas eller inte, ger nya värdefulla perspektiv på forskningen och kanske till och med gör dem till bättre forskare.

Det är också vanligt att forskare som gått igenom processen kommer tillbaka med ytterligare en idé, eller rekommenderar oss till sina kollegor. Det är förstås det bästa kvittot på att det stöd som vi vid KI Innovations erbjuder tillför värde och skapar förutsättningar för att forskarnas resultat ska nå ut till patienter och samhälle och på så sätt göra verklig skillnad.

KI Innovations har även ett nära samarbete med den innovationsstödjande verksamheten inom Region Stockholm. Är du anställd i vården utan akademisk anknytning eller representerar du ett företag som vill in vården? I så fall är du även varmt välkommen att kontakta våra kollegor på Region Stockholm Innovation via sllinnovation@sll.se eller läs mer på https://www.sll.se/innovation.

Aktuellt

Visa mer
Seminar about innovation journeys

Get Innovative!

Publicerad 5 maj, 2021Evenemang

Välkommen att delta i ett inspirerande seminarie om innovationskraft och glädjen och modet när man tar sin idé vidare mot marknad. Våga vara lösningsorienterad...

Läs vidare

Build skills to Impact – Digital seminarieserie!

Publicerad 11 april, 2022Information

Build skills to Impact finns nu på Youtube! Missa inte chansen att lära dig mer om olika vägar till nyttiggörande av akademisk forskning. Vi...

Läs vidare
Mapping the Barin

20+ years of innovation – digital

Publicerad 25 mars, 2021Innovationer från Karolinska Institutet

20 years of innovation has become 20+ years and has evolved from a booklet to a digital web page version. As the years go...

Läs vidare

Anmäl dig till våra nyhetsbrev