Hur kommer jag igång?

INREACH – Vår dörr står alltid på glänt

Vi på KI Innovations har lång erfarenhet av att skapa samhällsnytta ur forskning inom vård, hälsa och life science. Vi har kunskapen, kontakterna och nätverket, både inom- och utanför forskningsvärlden.

Genom kvalificerad affärsutveckling med supportfunktioner i olika steg kan vi hjälpa till hela vägen från idé till implementering.

Bara nyfiken på innovation?

Söker du mer information om det som vi erbjuder?
Tveka inte att kontakta oss för en informell pratstund.
Vi ser fram emot att höra från dig!
Våra tjänster är kostnadsfria. 
Din tid är din investering.

Kontakta oss

En specifik idé i tankarna?

Om du har en specifik idé som du vill diskutera med oss, fyll gärna i formuläret nedan. Formuläret fungerar som en initial beskrivning av din idé.Med det som grund tittar vi tillsammans på potentialen i din idé. Instruktioner finns i formuläret.

Idea Description Form

Vi är alltid på jakt efter lovande idéer och projekt.

Vi ordnar seminarier, föreläsningar och workshops. Om du inte vill missa någonting, följ vår sida där vi publicerar aktuella seminarier och workshops och prenumerera gärna på vårt nyhetsbrev för att få information om kommande evenemang. Du kan anmäla dig lite längre ner på den här sidan. Vi kommer gärna ut och berättar mer direkt till din forskargrupp. Kontakta oss gärna så bokar vi in ett möte.

Många forskare vittnar om att arbetet med att nyttiggöra sin forskning, oavsett om de lyckas eller inte, ger nya värdefulla perspektiv på forskningen och kanske till och med gör dem till bättre forskare.

Det är också vanligt att forskare som gått igenom processen kommer tillbaka med ytterligare en idé, eller rekommenderar oss till sina kollegor. Det är förstås det bästa kvittot på att det stöd som vi vid KI Innovations erbjuder tillför värde och skapar förutsättningar för att forskarnas resultat ska nå ut till patienter och samhälle och på så sätt göra verklig skillnad.

KI Innovations har även ett nära samarbete med den innovationsstödjande verksamheten inom Region Stockholm. Är du anställd i vården utan akademisk anknytning eller representerar du ett företag som vill in vården? I så fall är du även varmt välkommen att kontakta våra kollegor på Region Stockholm Innovation via sllinnovation@sll.se eller läs mer på https://www.sll.se/innovation.

I INREACH erbjuder vi:

  • Personlig rådgivning med våra affärscoacher
  • Inspirationsföreläsningar
  • Exklusiva inbjudningar till våra aktiviteter
  • EIT Innovation Day
  • Hackathon
  • Besök hos er forskargrupp

Aktuellt

Visa mer

Build skills to Impact – digitalt

Publicerad 11 maj, 2020Information

Missa inte chansen att lära dig mer om olika vägar till nyttiggörande av akademisk forskning. Vi har under rådande omständigheter inte möjlighet att erbjuda...

Läs vidare
Tore Curstedt

Möt Tore Curstedt

Publicerad 12 november, 2019Forskning från Karolinska Institutet

Curosurf är en framgångssaga. Hittills har läkemedlet räddat livet på ungefär en miljon för tidigt födda barn över hela världen, och berättelsen är långt...

Läs vidare
20 years of Innovation

20 years of Innovation @KI fortsätter att leverera

Publicerad 22 mars, 2021Innovationer från Karolinska Institutet

20 years är nu 20+ years OCH digital. Varsågod och botanisera runt bland fantastiska innovationer som kommit sammhället till nytta och möt våra nyaste...

Läs vidare

Anmäl dig till våra nyhetsbrev