MindMend presenterade på 20 years of Innovations @ Karolinska Institutet

Publicerad 1 april, 2019Nyheter

Framtidens innovatörer är aktörer att räkna med.

Under seminariet 20 years of Innovation @ Karolinska Institutet lanserades boken med samma namn som hyllar innovationskraften på Karolinska Institutet och framför allt innovatörerna som så helhjärtat satsar på samhällsnyttan.

Under seminariet fick vi lyssna till tre av innovatörerna som gestaltas i boken och höra hur deras resa sett ut. Vi fick ta del av utmaningar, lärdomar och erfarenheter. Men det som var absolut härligast var att se drivkraften och engagemanget lysa i genom. Man kunde tydligt se hur passionen för forskning och innovation gick hand i hand. Hur de två delarna inte konkurrerar med varandra utan kompletterar varandra.

Vi hade även möjlighet att få lära känna en lite yngre förmåga. Ett bolag med tre medgrundare som är på god väg att nå samma fas som de 20 som lyftes i boken. Ett bolag som representerar alla våra 20 bolag som vi har i vår inkubator – DRIVE och som vi hoppas få lyfta i nästa upplaga av ”The Book”, nämligen MindMend med Berkeh Nasri, Samir El Alaoui och Evelyn Andersson. Tack för ert deltagande. Strålande insats.

Läsa mer om innovatörerna i boken 20 Years of Innovation @ Karolinska Institutet

Bekanta dig med alla bolag i KI Innovations inkubator.