Kurser och seminarier som vi ordnar för er!

Genom våra aktiviteter, kurser och seminarier bidrar vi till att nya initiativ föds och förverkligas. Vissa är öppna för alla medan andra är mer riktade och kräver viss bakgrundskunskap. Titta igenom utbudet och se vad som kan passa för dig.

Kurser

Kurs

Mentor4Reserach

Är du nyfiken på kommersialisering och vill du lära dig mer om vilka möjligheter det finns för sin forskning att nå ut på marknaden och gynna patienterna? Om så är fallet kan Mentor4Research-program vara för dig! Kursen varar i 10 månader med start i februari.

 

Businessify your Science

Businessify your science riktar sig till projekt från vårt START program.  Kursen behandlar bland annat NABC, värdeerbjudande, business model canvas, SWOT-analys, upplägg på pitch med mera. Alla viktiga delar när man skall starta och bedriva företag. Vill du veta mer om kursen eller skicka en preliminär intresseanmälan är du alltid välkommen att kontakta asa.kallas@kiinnovations.se

Build skills to impact

I höst lanserar vi en ny seminarieserie som riktar sig till alla som vill utveckla sin idé och lära sig mer om resan från innovation till inverkan. Seminarieserien består av sex moduler och du kan anmäla dig till enskilda moduler eller till alla.

Välkommen att läsa mer om varje modul

Registrera dig här

Catalyzer

Vill du påskynda din affärsutvecklingsprocess och därmed förbättra tillväxten för din startup? Catalyzer är ett program för nya entreprenörer och team inom vår inkubator DRIVE, som vill utveckla och utmana sig personligen men även sitt team. 

För frågor kontakta charlotta.dahlborg@kiinnovations.se, business coach, DRIVE inkubatorn