Kurser och seminarier som vi ordnar för er!

Genom våra aktiviteter, kurser och seminarier bidrar vi till att nya initiativ föds och förverkligas. Vissa är öppna för alla medan andra är mer riktade och kräver viss bakgrundskunskap. Titta igenom utbudet och se vad som kan passa för dig.

Kurser

Kurs

Build skills to impact

Från februari  till maj 2020 ordnar vi en andra omgång av vår seminarieserie Build skills to impact. Vi välkomnar studenter, PhD studenter, forskare eller andra intressenter som vill veta mer om nyttiggörande av akademisk forskning. 

Läs mer om varje modul här eller registrera dig här

Get started

Get started är en kurs som riktar sig till projekt från vårt START program. och har ett fokus på marknad och kund. Deltagarna får tillfälle att under kursen jobba praktiskt med sina projekt. Vill du veta mer om kursen eller skicka en preliminär intresseanmälan är du alltid välkommen att kontakta peter.lowenhielm@kiinnovations.se

 

 

 

 

Mentor4Reserach

Är du nyfiken på kommersialisering och vill du lära dig mer om vilka möjligheter det finns för sin forskning att nå ut på marknaden och gynna patienterna? Om så är fallet kan Mentor4Research-program vara för dig! Kursen varar i 10 månader med start i februari.

 

Catalyzer

Vill du påskynda din affärsutvecklingsprocess och därmed förbättra tillväxten för din startup? Catalyzer är ett program för nya entreprenörer och team inom vår inkubator DRIVE, som vill utveckla och utmana sig personligen men även sitt team. 

För frågor kontakta charlotta.dahlborg@kiinnovations.se, business coach, DRIVE inkubatorn