Kurser och seminarier som vi ordnar för er!

Genom våra aktiviteter, kurser och seminarier bidrar vi till att nya initiativ föds och förverkligas. Vissa är öppna för alla medan andra är mer riktade och kräver viss bakgrundskunskap. Titta igenom utbudet och se vad som kan passa för dig.

Kurser

Kurs

Mentor4Research

Är du nyfiken på kommersialisering eller vill lära dig mer om vilka möjligheter det finns för sin forskning att nå ut på marknaden och gynna patienterna? Om så är fallet kan Mentor4Research-program vara för dig! Hör av dig till patrik.blomquist@kiinnovations.se om du vill veta mer.

 

Build skills to impact

KI Innovations håller seminarieserien Build skills to impact. Vi välkomnar studenter, PhD studenter, forskare eller andra intressenter som vill veta mer om olika vägar till nyttiggörande av akademisk forskning. 

Ta del av den här

Inspiration from Innovation

KI Innovations har kontiuerligt föreläsningar i temat innovation och entreprenörskap. Vi välkomnar alla intressenter att lyssna in till inspirerande talare som berättar om sin entreprenöriella resa, aktuella ämnen inom life science eller hur man pitchar en idé. Seminarierna hålls i våra lokaler i Innomedicum, Nanna Svartz 6a, men ni finner ni oss även digitalt på vår youtube sida.

Håll utkik inför nästa tillfälle här

Get started

Get started är en kurs som riktar sig till projekt från vårt START program och har ett fokus på marknad och kund. Deltagarna får tillfälle att under kursen jobba praktiskt med sina projekt. Vill du veta mer om kursen eller skicka en preliminär intresseanmälan är du alltid välkommen att kontakta peter.lowenhielm@kiinnovations.se

 

 

 

Catalyzer

Vill du påskynda din affärsutvecklingsprocess och därmed förbättra tillväxten för din startup? Catalyzer är ett program för nya entreprenörer och team inom vår inkubator DRIVE, som vill utveckla och utmana sig personligen men även sitt team. 

För frågor kontakta mats.ferm@kiinnovations.se, business coach, DRIVE inkubatorn