Att placeras på Financial Times och Statistas topplista över de främsta startuphubbarna i Europa är en är en bekräftelse på vårt engagemang och vår kompetens inom Deeptech Life Science-området. Att vara rankad bland de 100 främsta inkubatorerna i Europa ger oss en synlighet och trovärdighet som är värdefull för våra nuvarande och framtida entreprenörer, investerare och samarbetspartners.

Av över 2 000 inbjudna organisationer var KI Innovations en av dem som fick högst poäng och tog sig in på topp 100 listan.

Denna ranking fungerar som en kvalitetsstämpel som visar att KI Innovations är en ledande kraft inom innovation och företagsutveckling. För våra entreprenörer öppnar det dörrar till nya affärsmöjligheter och nätverk, medan det för investerare signalerar att de är på rätt plats för att hitta lovande investeringsmöjligheter inom Life Science-sektorn.

Att vara med på denna lista är inte bara ett kvitto på vårt tidigare arbete utan också en drivkraft för att fortsätta höja ribban och sträva efter ännu större framgångar. Det visar att vi är på rätt spår och att vi kan konkurrera med de bästa inkubatorerna i Europa, trots de unika utmaningar som kommer med Deeptech Life Science-bolag. Det ger oss också värdefull information kring vad vi kan utveckla och göra bättre. Det är en drivkraft vi tar med oss.

Sammanfattningsvis ger denna ranking oss en möjlighet att synliggöra våra prestationer, attrahera talangfulla entreprenörer och investerare samt fortsätta vår resa mot att vara en av de främsta innovationshubbarna inom Life Science i Europa.