Vill du lära dig mer?

Vi tipsar om intressanta föreläsningar, aktiviteter, utlysningar och workshops som ordnas av oss eller som vi rekommenderar.

14 Sept 


Heldag      Innovativa Startups

Ansökan

Vill du ha hjälp med  VINNOVAS ansökan till Innovativa Startups så kan du anmäla dig via länken i rubriken.

 

19 Sept      


9.00- 12.00     Frukostseminarium

SSCI

Stockholms Science City välkomnar till ett halvdagsseminarium om standarder och standardisering ur ett internationellt perspektiv som fokuserar på medicinteknik, laboratoriemedicin, bioteknologi, hälsoinformatik, innovationsledning och biologisk säkerhet.

 

23 – 24 Sept      


Heldag    Mayo- KI Annual Scientific Research Meeting

Karolinska Institutet

Den årliga konferensen är en del av den strategiska samarbetsplattformen mellan Mayo Clinic och Karolinska Institutet om utbildning, administration, forskning och innovation. Följ med oss ​​för att lära av framgångsrika utbyten och samarbete mellan våra institutioner. KI Innovations deltar den 24 september klockan 13- 16.30 i ett symposium som behandlar digitala innovationer inom hälsa. Välkomna. För mer information och registrering

 

25 Sept


11.30-12.30     Build Skills to Impact – #2 How to package your idea

 Biomedicum C0335

Välkommen till andra modulen i KI Innovations nya sexdelade seminarieserie Build skills to Impact. I denna modul identifierar vi din idén styrkor och hur man på bästa sätt identifierar och beskriver dem för en bredare publik.

Registrera dig här

 

26 Sept


16.00-17.00     Inspiration from Innovation

Biomedicum 2

Välkommen att delta i höstens första inspirationsföreläsning. Alexander Åström, VD och medgrundare till Ally kommer och berättar om sin resa och vad han anser att man bör tänka på när man startar ett bolag.

Öppet för alla intresserade. Mer information och registering här

 

26 Sept      


 16.00 –    Health Tech Pitch Day

Epicenter, Mäster Samuelsgatan 36

Har du startat nästa stora succé?
Ta chansen att ansöka om att pitcha idag! Segraren belönas med annonsering i både Dagens Medicin och Dagens industri. Juryn består av några av landets tyngsta investerare och branchexperter som tillsammans med publiken avgör vem som tar hem vinsten.
Sista dagen att ansöka är 1 september

 

10 Okt 


11.30-12.30     Build Skills to Impact – #3 How to reach target groups and the market

 Biomedicum 2

Välkommen till tredje modulen i KI Innovations nya sexdelade seminarieserie Build skills to Impact, market analysis and customer interaction. I denna modul analyserar vi marknaden och behovet av produkten eller idén hos målgruppen.

Mer information om eventet hittar du på vår engelska sida via länken i rubriken.

Registrera dig här

 

24 Okt


11.30-12.30     Build Skills to Impact – #4 How to protect your idea 

Biomedicum 4

Välkommen till den fjärde modulen i KI Innovations nya sexdelade seminarieserie Build skills to Impact, Protect your idea. I denna modul tittar vi på möjligheterna och behoven av att patentera uppfinningen. Mer information hittar du via länken i rubriken.

Registrera dig här

 

11-13 Nov


Heldag      BioEurope

Hamburgmässan, Hamburg

BioEurope är ett europeiskt partnering event inom LifeScience. BioEurope kör för 25 året i rad och riktar sig till intressenter inom Life Science industrin.

KI Innovations kommer att vara på plats och representar bolag och projekt från vår portfölj som inte själva har möjlighet att närvara.

 

7 Nov


11.30-12.30     Build Skills to Impact – #5 How to finance your project pt 1- early stages

 Biomedicum 4

Välkommen till den femte modulen i KI Innovations nya sexdelade seminarieserie Build skills to Impact, Finance your idea/invention. Vi berättar om vilka olika möjligheter som finns tillgängliga för att finansiera en ide eller innovation i ett tidigt skede av processen . Mer information hittar du via länken i rubriken.

Registrera dig här

 

28 Nov


11.30-12.30   Build Skills to Impact – #6 How to finance your project pt 2- later stages

 Biomedicum 2

Välkommen till sjätte och sista modulen i KI Innovations nya sexdelade seminarieserie Build skills to Impact, Finace your company. Du får kunskap om vilka möjliga finansieringsmöjligheter som finns tillgänliga för dig som har kommit lite längre och redan har startat ett bolag. Det finns. Mer information hittar du via länken i rubriken.

Registrera dig här