KI Innovations DRIVE nätverk

Du kan vara med och bidra!

Publicerad 16 november, 2018Information

En framgångsfaktor för startups är tillgång till kompetens, talang och erfarenhet. Vi på KI Innovations sitter på en hel del kunskap, men vi kan inte täcka allt och vi ser en enorm fördel av att vara en skalbar organisation med ett stort kompetent proffsnätverk som underlättar vårt arbete med att matcha erfarenhet och kompetens med de olika innovatörerna, entreprenörerna och affärsidéerna. Kompetensen och erfarenheten kan komma från studenter, erfarna företagare och entreprenörer, finansiärer och nationella och internationella kontakter.

Oavsett om du är student utan egna entreprenörserfarenheter, är senior inom affärsutveckling eller har värdefull branschspetskompetens kan du bli en del av vårt nätverk och hjälpa oss att förverkliga entreprenörsdrömmar och bidra till en bättra framtida hälsa för alla.

Nätverket

Vi har idag ett nätverk på cirka 100 erfarna entreprenörer, företagsutvecklare, alumner och investerare som kan ge råd och inspiration till projekt och bolag i START eller i vår företagsinkubator DRIVE. Vi arrangerar event och träffar där deltagare i vårt nätverk får träffa våra projekt och bolag som inneburit att bolagen fått råd, tips och finansiering eller på annat sätt utökat sitt nätverk på ett sätt som varit avgörande för deras affärsutveckling.

Om du har erfarenheter och kunskaper inom områden som har kopplingar till entreprenörskap och affärsutveckling, eller har stark branschkompetens, berättar vi gärna mer om hur du kan engagera dig och stötta personer som är i början av en resa liknande den du kanske gjort.

Är du intresserad kontakta Åsa direkt: asa.kallas@kiinnovations.se

För studenten

Om du är nyfiken på företagande och gärna är där det händer ska du som är student komma på våra många event, inte minst InnovatiOnsdag som är våra lunchseminarier med studenter som särskild målgrupp. Våra event, alla gratis, är fantastiska platser att möta intressanta och inspirerande personer. Kanske är det just ett sådant möte som kommer att öppna den där dörren så att du kan ta ditt första steg in på arbetsmarknaden inom det område du brinner för.

Vill du veta mera är du alltid välkommen Patrik direkt:  patrik.blomquist@kiinnovations.se