DRIVE TeamDay 2021

Publicerad 25 november, 2021Evenemang

Välkommen till DRIVE TeamDay 2021

Syftet med DRIVE TeamDay är att ge deltagarna värdefulla insikter om möjligheter och utmaningar relaterade till att bygga ett framgångsrikt team, oavsett projektets eller bolagets storlek och utvecklingsstadium.

Vi kommer att utforska tre vanliga ämnen som de deltagande företagen har identifierat som avgörande – Attrahera, Behåll & Motivera.

Syftet med DRIVE Team DAY är att ge deltagarna värdefulla insikter om möjligheter och utmaningar relaterade till att bygga ett framgångsrikt team, oavsett din storlek och utvecklingsstadium. Vi kommer att utforska tre vanliga ämnen som de deltagande företagen har identifierat som avgörande – Attrahera, Behåll & Motivera.

Vi att diskutera frågor som rekrytering, teamskapande, ersättningsmodeller, svensk arbetsrätt, teckningsoptioner & optioner och mycket mycket mer!

Varje ämne kommer att tas upp av mycket erfarna talare, som guidar dig genom de vanligaste områdena som du identifierat som de viktigaste. Vidare kommer det att finnas möjligheter till interaktiva dialoger, diskussioner och problemlösning.

Välkommen att registerar dig & vi ses då!