UIC Business Lab till KI Innovations

KI Innovations Aktuellt

Nytt samarbete mellan KI Innovations  UIC

Tisdagen den 19e september är starten för ett nytt spännande samarbete mellan KI Innovations och UIC. Då sätter nämligen den första omgången av UIC Business Lab för KI Innovations igång.

UIC är en topp-rankad inkubator som erbjuder skräddarsydd support för affärsutveckling med hjälp av kunskap, erfarenhet och nätverk. Programmen ger både inspiration och guidning i finansieringsfrågor vilket kortar tiden till marknad, ökar konkurrenskraftigheten samt överlevnadsgraden. UIC Business Lab består av seminarier och workshops som sträcker sig över en period på 3-4 månader. Totalt sex projekt och bolag från KI Innovations kommer att gå programmet som hålls på Karolinska Institutets campus (Solna).

Efter genomfört program kommer projekt och bolag ha stärkt sina kunskaper om hur man driver bolag och expanderar sitt nätverk, vidare stöttas de i att ta fram en affärs- och genomförandeplan samt förbereda en presentation för framtida investerare och/eller partners.

  • Vi ser mycket framemot vår första omgång av UIC Business Lab och vårt mål på KI Innovations är att även i fortsättningen kunna erbjuda programmet till våra projekt och bolag i inkubatorn DRIVE säger Ethel Luvall, projektledare på KI Innovations.