Ny omgång av Businessify Your Science

KI Innovations Aktuellt

businessifyyourscienceDen 17e maj är det uppstart på en ny omgång av Businessify Your Science – en introduktion till de metoder och den terminologi som används vid nyttiggörande och kommersialisering av forskning. Kursen består av fyra tretimmarsmoduler (Customer identification, Market analysis and communication, Value proposition and business models, Value Creation Forum) och syftar till att förbereda deltagarna inför fortsatt affärsutveckling, tex i samarbete med KI Innovations. Kursen organiseras av Unit for Bioentrepreneurship (KI) och KI Innovations AB och är öppen för alla idébärare med ett aktivt projekt hos KI Innovations. Den första omgången hölls under hösten 2016 och fick ett mycket positivt omdöme av deltagarna. För frågor, kontakta Mats Ferm på KI Innovations (mats.ferm@kiinnovations.se).