Kurser i entreprenörskap vid Karolinska Institutet

KI Innovations Aktuellt

Det finns fortfarande platser kvar på vårens forskarutbildningskurser i entreprenörskap vid Karolinska Institutet. Kurserna på 1,5 poäng kan sökas var för sig men ger allra bäst kunskap ihop. Kurserna riktar sig till dig som är doktorand eller postdoc. De fokuserar på utveckling av möjligheter inom den egna forskningen och innehåller mycket praktiskt arbete. Läs mer i kurskatalogen via dessa länkar:

Exploring entrepreneurial opportunities in research – Identify
Exploring entrepreneurial opportunities in research – Develop
Exploring entrepreneurial opportunities in research – Test

Kurskatalogen är nu stängd för ansökan men du kan ansöka till ovanstående forskarutbildningskurser genom att mejla liisa.olsson@ki.se.