Ansök om tidiga verifieringsmedel

Admin Aktuellt

Innovationskontoret vid KI öppnar nu en utlysning avsedd för tidig kommersiell verifiering av forskningsprojekt från Karolinska Institutet. Syftet med programmet är att undersöka potentialen i att utveckla forskningsresultat till en innovation i form av en produkt, process eller tjänst.

Verifieringsprogrammet tillhandahåller finansiering av aktiviteter såsom proof of concept studier, teknisk verifiering och patenterbarhetsundersökningar. Du kan även använda medlen (max 300 000 kronor) till att förbereda ditt projekt för ett industrisamarbete eller att stärka innovations- och effektdelen av ansökningar om forskningsmedel.

Deadline för ansökan är den 13 maj 2016. Läs mer och ladda ner ansökningsformulär här.